Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@23:54:18 GMT

نیازتهران به50دستگاه شتاب‌نگار زلزله

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۱۴۹۵۱

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه رصد فعالیت گسل‌های اصلی شهر تهران به حداقل ۵۰ دستگاه شتاب نگار نیاز دارد، گفت: در حال حاضر تنها ۴ دستگاه بر روی بخشی از گسل مشاء تامین و نصب شده است. ناطقان: احمد صادقی در جریان بازدید شهرداران مناطق ۸ و ۲۲ از مرکز مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اهمیت سامانه هشدار سریع زلزله در اعلام هشدار به سازمان های تخصصی قبل از رسیدن امواج مخرب گفت: دوره آموزش سامانه فرماندهی حادثه (آی سی اس) و ارزیابی آسیب پذیری بافت شهری ویژه شهرداران و مدیران ارشد مناطق ۲۲ گانه با هدف ارتقای آمادگی مدیریت شهری در رویارویی با حوادث و سوانح و تقویت ساختار ستادهای مدیریت بحران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین شهردار تهران در شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران تصریح کرد: با توجه به ایجاد ستادهای مدیریت بحران در مناطق ۲۲ گانه به ریاست شهردار مناطق و شکل گیری ساختار سامانه فرماندهی حادثه و پیش بینی سهم و نقش مدیران ارشد در این سامانه، برگزاری دوره آموزشی با هدف آشنایی مدیران شهری با مفاهیم مدیریت بحران و لزوم ایفای نقش در چرخه مدیریت بحران شامل آمادگی ، مقابله و پیشگیری و کاهش خطرپذیری و بازسازی و بازتوانی ضروری است.
وی ادامه داد: پس از برگزاری موفقیت آمیز دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه شهرداران نواحی در سال گذشته ، دومین دوره این آموزش تخصصی ویژه شهرداران، معاونان و مدیران ارشد مناطق که از جایگاه تعریف شده در سامانه فرماندهی حادثه برخوردارند از اواخر تیرماه در محل این سازمان برگزار می شود.
صادقی خاطرنشان کرد: این دوره به صورت کارگاهی و یک روزه برگزار می شود و در هر دوره مدیران یک تا دو منطقه شهرداری حضور خواهند یافت و انتظار می رود با آموزش های ارائه شده دیدگاه و نگاه مدیران شهری نسبت به ضرورت کاهش مخاطرات و مدیریت حوادث و سوانح متحول و دگرگون شود.
همچنین سید احمد صفوی شهردار و رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه ۲۰ نیز در سخنانی برخورداری مدیریت شهری پایتخت از ردیف های مستقل بودجه ملی و نیز بودجه سالانه شهرداری را ضروری خواند و هزینه در این حوزه را نوعی سرمایه گذاری برای حیات شهر دانست.
براساس اعلام سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران وی در عین حال اجرای مستمر مانورهای کوچک و بزرگ آمادگی را ضروری خواند. منبع: ایرنا برچسب ها: تهران ، شتاب نگار زلزله ، زلزله

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تهران شتاب نگار زلزله زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان