Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: قرار است ۶۰ شتاب نگار در شهر تهران نصب شود تا براساس اطلاعات آنها تخمین دقیقی از میزان خسارات ناشی از زلزله داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در نشست خبری خود گفت: در ساختار شهرداری تهران ما زیر مجموعه خود شهردار تهران هستیم و وظایفشان در این چارچوب تعریف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد سامانه تخمین سریع خسارت و تلفات زلزله یکی از اولین اولویت های ما بوده است که تا امروز ۱۴ شتاب نگار نصب شده است و این عدد به ۶۰ شتاب نگار خواهد رسید.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: این سامانه با توجه به مجموعه اطلاعات میزان آسیب پذیری همه نقاط شهر را به ما می دهد و ما متوجه می شویم که کدام نقطه شهر بیشتر آسیب دیده است.

کرمی محمدی گفت: سامانه بعدی سامانه هشدار سریع وقوع زلزله است که در حال حاضر ما ۴ شتاب نگار در خارج از شهر تهران نصب کرده ایم که اطلاعات این شتاب نگار ها می تواند به ما کمک کند تا چندین ثانیه قبل از وقوع زلزله بتوان برخی اقدامات را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: افراد تهران گسل های زیادی وجود دارد و باید کل تهران در اطرافش از این شتاب نگارها نصب شود که به طور کلی ۴۶ مورد شتاب نگار نصب خواهد شد.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: این شتاب نگارها بین ۱۰ تا ۲۰ ثانیه به ما فرصت می دهند که اقدامات لازم نظیر بستن شیرهای گاز را انجام دهیم.

کرمی محمدی گفت: سیستم ارتباطی امروزی ما در بحران ها قطع می شود و وقتی مردم قصد داشته باشند از هم دیگر مطلع شوند سیستم اصطلاحا از کار می افتد.

وی افزود: از این رو دکل های ۶۰ متری را در نظر گرفته ایم که اینها در ۱۳۰ نقطه شهر تهران نصب می شود که بدون داشتن فیبر و بدون نیاز به زیر ساخت دیگری اجازه برقراری ارتباط را می دهند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: سامانه بعدی ما سامانه پیش بینی و هشدار سیلاب است که همانطور که می دانید روددره کن و رود دره دارآباد در دو سمت تهران می تواند برای ما مشکلاتی ایجاد کند.

کرمی محمدی گفت: از همین رو ایستگاه های پایش رود دره ها با تعداد ده ایستگاه در دست نصب قرار دارد تا پیش از وقوع سیلاب وضعیت حجم آب رود دره ها پایش و اطلاع داده شود.

ادامه دارد...

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تهران شهردار تهران مدیریت بحران زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله

فرماندار شهرستان کلاله گفت: بارش شدید باران و به دنبال آن طغیان رودخانه ها و جریان یافتن سیلاب در ۶ روستای این شهرستان ۸۸۳ میلیارد ریال خسارت وارد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، فرهاد شیبک ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به سیلاب اخیر در این شهرستان اظهارداشت: بارش شدید باران و به دنبال آن طغیان رودخانه ها و جریان یافتن سیلاب تنها به 6 روستای اوقچی بزرگ و کوچک، گچی سو بالا و پایین، قره قاچ و قره ترناو 540 میلیارد ریال خسارت زد.

وی افزود: بیش‌ترین این خسارات مربوط به معابر و آبروهاست و برای جلوگیری از تکرار دوباره این موضوع نیازمند ایجاد بندهای خاکی و دیواره‌سازی در حاشیه رودخانه‌ها هستیم اما با توجه به پراکندگی طولی روستاهای کلاله، این اقدامات اعتبارات زیادی لازم دارد.

وی با تاکید بر نقش موثر خاکبرداری و لایروبی در افزایش آبگیری رودخانه‌ها و مدیریت سیلاب‌ها افزود: پیگیری لازم برای انجام لایروبی دهانه پل‌ها و آبروها در دستور کار قرار دارد.

فرماندار شهرستان کلاله گفت: بارندگی 2 روز اخیر سبب ریزش کوه به همراه رانش و آبشستگی چهار نقطه از راه های ارتباطی شهرستان شد که خسارات آن 80 میلیارد ریال برآورد می‌شود.

شیبک ادامه داد: تخریب سرریز بتنی و حوضچه بتنی در 2 نقطه به میزان 12 میلیارد ریال، خوابیدگی و ورس هزار و 300 هکتار از مزارع گندم با 30 درصد خسارت، آسیب به 75 کیلومتر راه های بین مزارع به میزان 250 میلیارد ریال و تخریب دیوار حیاط و سقف یک مدرسه روستایی بر اثر سیلاب به میزان یک میلیارد ریال از دیگر موارد خسارتی ناشی از سیلاب در کلاله محسوب می‌شود.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶